Menu

Kangoeroes

Home - Kangoeroes

Ben jij tussen drieënhalf en zes jaar en wil je heel graag leuke spelletjes spelen op zaterdagochtend? Dat kan! Je bent van harte welkom om mee te doen bij de Kangoeroes van Victum! Iedere zaterdag om 10.00 uur spelen we samen allemaal leuke (korfbal)spelletjes op ons grote veld. Daarna  is het dan tijd voor een verkoelend drankje.We spelen trouwens vanaf november in de zaal, meestal ook om 10.00 uur. In april gaan we weer naar buiten. En er zijn ook een heleboel enthousiaste trainers Allemaal gezellige en sportieve trainers met veel korfbalervaring. De trainers en een aantal kinderen die nu meetrainen kun je vinden op de kangoeroes team pagina. Als je het leuk vindt om mee te trainen, stuur dan een mailtje naar: proeftraining@victum.nl Je mag dan ook meteen meedoen aan alle leuke activiteiten die onze jeugdcommissie organiseert.

Tot snel bij de Kangoeroes!

Oja ! Je mag altijd 4 keer proberen. Daarna kun je je aanmelden en krijg je ook een prachtig kangoeroeshirt.In het seizoen 2023-2024 is lidmaatschap van de Kangoeroe Klup bij Victum gratis.Alleen bij de kangoeroes mag je per maand opzeggen. Dan kun je bijvoorbeeld je zwemdiploma halen en daarna weer lekker bewegen bij de kangoeroes of al bij een F-team.

Voor de geinteresseerde ouders 

Sinds september 2021 voldoen de trainingen bij de Kangoeroes aan de criteria van het Houtens Sport ABC. Dit is een initiatief van het Sportpunt Houten samen met verschillende sportaanbieders uit Houten waaronder KV Victum. Het doel is om een kwalitatief goede sportbasis neer te zetten voor kleuters. Het aanbod moet voldoen aan de uitgangspunten voor een Brede Motorische Ontwikkeling meer informatie hierover klik hier!

Het begint bij de kleuters maar gaat ook verder bij de oudere jeugd. Door de brede invulling van de lessen/trainingen krijgen kinderen meer plezier in bewegen en ontwikkelen zij zich beter als all round sporter. Uiteindelijk is het motto: “lekker bewegen”

Niet gevonden wat je zocht?