Menu

KNKV App

Home - KNKV App

Voor spelers, trainers, ouders is de App KNKV superhandig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Victum afspeelt en voor de (Victum)scheidsrechters is de KNVK App belangrijk om de Digitale wedstrijdformulier (DWF) in te vullen denk dan aan controle van de teams die je moet fluiten, spelerskaarten controleren en het invullen van uitslag met evt strafworpen.Uitleg filmpje: KNKV app scheidsrechter

De volledige afhandeling van wedstrijden vindt plaats in de app via het Mobiele Digitale Wedstrijdformulier, en daarom gebruiken coaches en scheidsrechters het al enige tijd. Maar ook voor spelers en ouders van spelers is de app handig, omdat het een actueel overzicht van de te spelen wedstrijden, uitslagen en standen geeft. De locatie (en daarmee de routeinformatie) van alle verenigingen is erin opgenomen en wedstrijdwijzigingen komen vanzelf voorbij. Je kan bijvoorbeeld ook handig het wedstrijdprogramma vanuit de app in je smarthone agenda zetten. Via de app krijg je, ook vanuit Victum zelf, relevante informatie over je eigen team(s), trainingen en/of je moet fluiten, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. 

Ook voor ouders 

Ook ouders kunnen gebruik maken van de app. Voor alle jeugdleden jonger dan 16 jaar is het e-mailadres van (een van de) ouders geregistreerd, eventueel naast het persoonlijke e-mailadres van het jeugdlid (het primaire e-mailadres). Ouders kunnen een account aanmaken met hun e-mailadres. Meer informatie over het ouder-account kun je vinden op de supportpagina van Sportlink. 

Heb je meerdere kinderen bij Victum en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van Victum? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”. 

Hoe kom je aan de App? 

Je kunt de app downloaden in de app store en google play. Bij registratie meld je je aan met het e-mailadres waarop je in de ledenadministratie bent geregistreerd. Voor jonge trainers/spelers zal nog wel eens gelden dat alleen het mailadres van de ouders bekend is. Als er iets is gewijzigd aan de contactgegevens, geef dat dan door aan de ledenadministratie email: ledenadministratie@victum.nl

Als je de app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen. 

1. Je hebt al een account van KNKV app. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het email. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Victum bij de ledenadministratie bekend bent. 

2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg ervoor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Victum bekend bent. 

3. Lukt het niet om je te registreren? stuur een email naar onze CKZ beheerder email: korfbalzaken.beheer@victum.nl vermeld wel je eigen emailadres en je team.

Hoe mis ik geen belangrijke informatie? 

Victum zal steeds meer via de KNKV app gaan communiceren. Mis geen belangrijke informatie en zet de instellingen voor het ontvangen van pushberichten aan via instellingen in de app. 

Bij IOS en Android kan je pushberichten aan- of uitzetten door te kiezen voor instellingen/berichtgeving en vervolgens voor de App KNKV Hier kan je “Sta berichtgeving toe” aan- en uitzetten. Advies zet deze altijd aan anders kun je iets gaan missen!

Persoonlijke gegevens 

Via mijn Gegevens kan je jouw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen en privacyinstellingen aanpassen. Deze privacy-instellingen gelden voor de zichtbaarheid van je naam op de Victum-website,KNKV app,sportlink CLUB.TV scherm in onze kantine. om

Niet gevonden wat je zocht?