Menu

Slechte weersomstandigheden

Home - Competitie - Slechte weersomstandigheden

Beleid bij slecht weer

Als bestuur van Victum willen we geen risico lopen op het gebied van veiligheid, vandaar dat we het volgende stappenplan hebben ontwikkeld om te doorlopen bij twijfel:

1. De trainer/coach (indien niet aanwezig de aanvoerder) van een team overlegt met een TC lid (reeks- of  clusterbegeleider) op het moment dat er twijfel is over veilig vervoer. Dat kan zijn op basis van de huidige situatie, maar ook op basis       van de weersverwachting, je moet immers ook weer veilig terug.

2. Als wordt besloten niet af te reizen dan neemt de trainer contact op met de tegenpartij en de scheidsrechter om te melden dat we niet komen. Daarbij is het van belang om te noteren met wie je hebt gesproken.

3. Stuur een mail naar het wedstrijdsecretariaat, met daar in de gegevens van de wedstrijd en de namen van de mensen die je gesproken hebt bij de tegenpartij en arbitrage. Zo kunnen we voorkomen dat we boetes krijgen vanwege het niet juist afmelden.

4. Het wedstrijdsecretariaat zorgt er dan samen met het KNKV voor dat de wedstrijd opnieuw wordt ingepland.

Het is heel lastig om daar in het algemeen iets over af te spreken, omdat elke situatie anders is. Ook voor het KNKV is het lastig om daar in het algemeen iets over te bepalen, waardoor de communicatie vaak laat is. Als het KNKV wedstrijden afgelast wordt dat gepubliceerd op de site (www.knkv.nl) en is geen verdere actie vereist.

Niet gevonden wat je zocht?