Menu

Kamp

Home - Kamp

We gaan weer op kamp! Doordat het KNKV de jaarplanning helaas heeft veranderd dit seizoen, wijken we dit jaar uit naar een andere locatie: ’t Campveld in Doornspijk! Deze fantastische accommodatie bevindt zich midden in de bossen en biedt weer garantie voor een geslaagd kampweekend. Op vrijdagavond 3 november vertrekken we vanaf Victum en op zondag 5 november vertrekken we, moe maar voldaan, weer richting huis.

Het thema van dit jaar sluit aan bij nieuwe accommodatie: Kamp Doornspijk.

Wat er allemaal gaat gebeuren houden we natuurlijk nog even geheim.

Zin om mee te gaan?
De accommodatie die we dit jaar gaan bezoeken is iets kleiner dan voorgaande jaren. We hebben dan ook per leeftijdscatergorie een maximaal aantal kinderen wat dit jaar mee kan op kamp. Zorg er dus voor dat jij je snel opgeeft! Aanmelden kan vanaf vrijdag 22 september 20:00 uur. Klik hier om je op te geven. Let op: in het weekend van 14 oktober worden pas de definitieve bevestigingen verstuurd, je weet dan dus pas definitief of je mee kan op kamp. Het kamp kost dit jaar €50,00 per persoon (mocht dit bedrag een drempel vormen, kunt u contact met ons opnemen via kamp@victum.nl). Aanmelden kan tot en met 13 oktober!

Sponsoring van boodschappen
Ook dit jaar is het mogelijk om boodschappen te sponsoren voor de kinderen. Op zaterdag 30 september, 7 oktober & 14 oktober staan er boodschappen op de bar bij Victum die kunnen worden gekocht voor de kinderen op kamp!

Vervoer
Ook dit jaar zijn er weer veel ouders nodig die heen en/of terug willen rijden. Wij doen dus een dringend beroep op alle ouders/verzorgers.

Via het webformulier kunt u aangeven of:
– U in staat bent om heen en/of terug te rijden.
– Hoeveel plaatsen u in de auto hebt (dit gaat om plaatsen voor kinderen en is inclusief het vervoer van uw eigen kind/kinderen en de bagage van alle passagiers)
Denkt u er wel aan dat er ook achterin gordels verplicht zijn en dat u in het bezit dient te zijn van een inzittende verzekering.

Heeft u nog vragen, suggesties, opmerkingen, dan kunt u dit via kamp@victum.nl doorgeven.

Tot snel!

De Kampcommissie,
Anouk, Do, Fabian, Harm, Irwan, Jochem, Julia, Karen, Luuk, Mandy, Marlijn, Niels, Sam, Sarah en Tessa.

Niet gevonden wat je zocht?