Menu

teamindelingen E en F en update teamindeling D

Home - teamindelingen E en F en update teamindeling D

Beste spelers en ouders,

Hieronder vinden jullie de teamindelingen voor de E en de F in het seizoen 2024-2025. In de D zijn door nieuwe aanmeldingen al een paar wijzigingen doorgevoerd. De indeling van de D-teams is daarom ook aan het huidige bestand toegevoegd.

Vanwege privacywetgeving staan daarin enkel voornamen met de eerste letter van de achternaam.

Dit zijn de indelingen onder voorbehoud. Bij veranderingen in het ledenbestand of bij andere onvoorziene omstandigheden in de zomerperiode, kan het zijn dat wij de indelingen toch nog moeten aanpassen.

Toelichting op de indelingen

Door de vele nieuwe leden (er zijn de afgelopen week maar liefst 13 nieuwe leden aangemeld), heeft de indeling wat langer op zich laten wachten. Wij proberen in de E en de F zo veel mogelijk rekening te houden met individuele voorkeuren. Het uitgangspunt is dat elk kind in ieder geval bij één vriendje of vriendinnetje in het team komt.

Veranderingen door het jaar heen

Er zijn nu 6 E-teams en 2 F-teams; er waren net niet genoeg kinderen om al een F3 te vormen. De ervaring leert dat er gedurende het jaar nog leden bij komen. Het kan goed zijn dat wij in de zaal wel een F3 kunnen maken of dat er bijvoorbeeld zelfs nog een E7 bij komt. In dat geval kunnen er ook wat verschuivingen tussen de teams plaatsvinden. Wij proberen jullie daar altijd tijdig over te informeren en voorkeuren weer mee te nemen in dat proces.

Tot slot

Mocht je naar aanleiding van dit bericht of van de teamindelingen een vraag hebben, dan kun je altijd contact opnemen met jouw clustercoördinator. Contactgegevens kun je op de website vinden. Wij beantwoorden inhoudelijke vragen niet per mail of per app, maar nodigen jullie dan uit voor een gesprek. 

 

Met sportieve groet,

Commissie Korfbalzaken (CKZ)

David, Wouter, Mark, Bianca, Megan, Tanja, Andien, Ron, Maarten en Bas

 

Teamindelingen DEF 2024-2025

Niet gevonden wat je zocht?