Menu

Teamindelingen 2024-2025

Home - Teamindelingen 2024-2025

Update 17-6-2024 :  DEF teamindelingen

Onderstaand bij dit bericht vind je de teamindelingen voor het seizoen 2024-2025. Vanwege privacywetgeving staan daarin enkel voornamen met de eerste letter van de achternaam.

Dit zijn de indelingen onder voorbehoud. Bij veranderingen in het ledenbestand of bij andere onvoorziene omstandigheden in de zomerperiode, kan het zijn dat wij de indelingen toch nog moeten aanpassen.

Opmerkingen vooraf

De teamindeling is elk jaar een enorme klus. Wij delen vanaf de D-leeftijd in op sterkte om de balans in het team en het spelplezier zo groot mogelijk te maken. Als dat kan proberen we daarnaast ook rekening te houden met persoonlijke voorkeuren. Helaas lukt dat niet altijd. Er zijn dan ook onvermijdelijk leden voor wie de nieuwe indeling anders uitpakt dan gehoopt.

Weet dat wij alles zorgvuldig overwegen en ook alle trainers hebben betrokken bij de nieuwe indeling. Wij zullen bovendien in de najaarscompetitie (van september tot november) samen met de nieuwe trainers goed kijken of de gemaakte keuzes ook de juiste keuzes zijn.

Opmerkingen C-B-A cluster
Graag willen wij alle leden en ouders bedanken voor de flexibele houding en het meedenken met de indeling bij de C-B-A. In dat cluster was de verhouding van spelers per jaarlaag niet optimaal, en zijn meerdere spelers vervroegd doorgeschoven om zo tot zo veel mogelijk teams te komen met genoeg, maar niet te veel, spelers. Dat was zonder jullie niet gelukt!

Teamindelingen teams E F & D-teams update

Trainers

We hebben ons uiterste best gedaan om voor alle teams vaste trainers te vinden. Helaas is dat nog niet voor alle teams gelukt. Her en der zie je door het document nog vacature staan. We doen nogmaals een dringende oproep aan al onze spelende leden om het stokje op te pakken en je te melden als trainer. Ook ouders van spelers die iets kunnen betekenen nodigen wij van harte uit zich te melden. Kun jij iets betekenen? Neem dan contact op met Tanja via 0651663789.

Als wij geen vaste trainers kunnen vinden voor een jeugdteam (D t/m A) dan wordt er een poule van trainers uit de senioren ingezet die bij toerbeurt het team training geeft en coacht. Dat heeft niet onze voorkeur, maar is een uiterste oplossing.

Selecties

Er zijn selecties bij de Senioren en in de A-jeugd. De Senioren worden daarover geïnformeerd door de trainers. De A-jeugd wordt op 18 en 20 juni van 19.00-20.30 uur verwacht voor twee selectietrainingen. Wij streven ernaar om tijdens die trainingen de laatste knopen door te hakken, zodat na de zomervakantie iedereen in diens eigen nieuwe team kan starten.

Tot slot

Mocht je naar aanleiding van dit bericht of van de teamindelingen een vraag hebben, dan kun je altijd contact opnemen met jouw clustercoördinator. Contactgegevens kun je op de website vinden. Wij beantwoorden inhoudelijke vragen niet per mail of per app, maar nodigen jullie dan uit voor een gesprek.  

Met sportieve groet,

Commissie Korfbalzaken (CKZ)

David, Wouter, Mark, Bianca, Megan, Tanja, Andien, Ron, Maarten en Bas

Teamindelingen 2024-2025

Niet gevonden wat je zocht?