Menu

Wij willen graag jouw mening weten!

Home - Wij willen graag jouw mening weten!

Beste Victum-er, ouder/verzorger, vrijwilliger,

Wie zijn wij, wat willen wij zijn en waar willen we naar toe als vereniging. Met deze vragen houdt Victum zich bezig. Wij willen graag weten hoe onze leden denken over het reilen en zeilen en het korfbalbeleid van de vereniging! De vragenlijst is bedoeld voor:

  • Alle ouders van kinderen t/m de C
  • Alle leden vanaf de B en ouder, inclusief niet-spelende leden
  • Ook ouders van de B en ouder mogen de vragenlijst invullen

Technisch korfbalplan

De commissie korfbalzaken (voorheen TC) is verantwoordelijk voor alle korfbalzaken voor alle teams: van trainingsschema tot competitiezaken en van senioren 1 tot aan de kangoeroes. Om dat in goede banen te leiden zijn er op technisch gebied heel wat mensen actief voor Victum. Elke 5 jaar maakt de commissie korfbalzaken een nieuwe visie/nieuw plan. We beschrijven daarin de volgende zaken: Hoe zien we de club? Wat doen we goed en moeten we blijven doen, en waar moeten we mee stoppen of mee beginnen? En waar gaan we de aankomende 5 jaar extra aandacht aan besteden? Met deze vragenlijst willen we aan onze leden vragen hoe zij tegen deze onderwerpen aankijken.

Vrijwilligerstaken

Korfballen bij Victum is alleen mogelijk als leden en andere betrokkenen zich voor onze vereniging inzetten. Er zijn al veel leden die één of meerdere vrijwilligerstaken uitvoeren. Zij weten als geen ander dat vrijwilligerswerk heel belangrijk is. En ook veel plezier, sociale contacten en nieuwe vaardigheden oplevert. In deze vragenlijst proberen we meer inzicht te krijgen in de wensen van de Victum-leden, ouders en vrijwilligers ten aanzien van vrijwilligerswerkzaamheden. Door de vragen te beantwoorden geef je Victum toestemming om de gegevens in een vrijwilligersbestand op te nemen. Dat bestand wordt alleen gebruikt voor het matchen van (ouders van) Victum-leden en vrijwilligerstaken. De antwoorden verplichten je tot niets! Als wij denken dat we een vrijwilligerstaak hebben die bij jou past, zullen we je benaderen en vragen of je daar een bijdrage aan wilt en kunt leveren.

De informatie die wij met deze vragenlijst van jullie krijgen kunnen we gebruiken om het technisch korfbalplan en het algemene beleid van Victum verder vorm te geven.

De vragenlijst staat open tot en met 20 juni 2021. We hopen dat zo veel mogelijk (ouders van) leden de vragenlijst invullen. Alvast bedankt!

Met hartelijke groet,

Commissie korfbalzaken (Andien, Bas, Bianca, Eric, Kitty, Megan, Ron, Renate en Rico)

Bestuur (Ank, Bas, Fabian, Lonneke, Sandra,Willem-Jan )

Samen maken we Victum, samen maken we Victum sterk!

Klik hieronder op de button. De link kan meerdere keren gebruikt worden (bijvoorbeeld als meerdere gezinsleden de vragenlijst beantwoorden)

Niet gevonden wat je zocht?