Menu

Klaverjassen, vrijdag 15 September

Home - Evenement - Klaverjassen, vrijdag 15 September

Komende vrijdag is het weer zover, na onze zomerslaap, begint het klaverjassen weer, het is altijd een gezellige boel, en mocht jij denken, dat is niet voor mij, dan heb je het mis, want IEDEREEN is welkom, al neem je een vriend, kennis of ouder mee. Het merendeel van de huidige kaarters, is of ex-lid, of van buiten Victum. Wij spelen acht avonden (1 per maand), en je kan per avond prijzen winnen (alleen de nummers 1 t/m 3). Maar er is ook een prijs die voor alle avonden geld (je moet dan minstens 6 keer mee hebben gedaan). En dat is gedaan, zodat als je een keer niet kunt of geen zin hebt (kan ik mij niet voorstellen) toch mee kan draaien. 
 
Voor dit seizoen zijn er een paar dingetjes veranderd, allereerst gaat de prijs voor het eerst sinds jaren van 4 naar 5 euro. Ook kan je als je wilt vooruitbetalen (dat is dan 35 euro, dan heb je 5 euro korting). De avond begint standaard om 20.00 uur, maar de kantine is al vanaf 19.30 uur geopend. Ik wil dan nogmaals aangeven, dat er altijd ontspannen gespeeld wordt, en dat er na elke ronde geloot wordt, zodat je iedere keer, een andere medespeler, en dat is best leuk en hilarisch (bijvoorbeeld, niemand wil met mij spelen, ja erg he, nee hoor, ha, ha), maar goed onder het gebot van een hapje en drankje heb je de avond van je leven.
 
Ik wil dan ook tegen jullie zeggen, niet twijfelen, gewoon komen en genieten, en de avond van je leven hebben. Dus noteer in je agenda, vrijdag 15 September. Ik zie jullie dan.
 
Theo Bosmans