Menu

Klaverjassen seizoen 2022/2023

Home - Evenement - Klaverjassen seizoen 2022/2023

Hallo Allemaal, afgelopen seizoen was er weer het maandelijkse klaverjassen in de kantine. Misschien zijn er leden die niet weten dat dit er is. Maar het werd georganiseerd door ondergetekende en Peter Donker. Er zijn het afgelopen seizoen vaak vier tafels geweest, maar het was altijd heel erg gezellig. Het leuke is dat het merendeel van de spelers (sters) een ouders, vrienden of mensen die helemaal geen binding hebben de hiervoor genoemde mensen. Het werd dan ook altijd laat (niet voor 01.00 uur thuis). Door de jaren heen, zijn er ook leden van Victum geweest, die kwamen, maar die nu helaas niet meer komen. Hoe weet ik dat? Nu jullie weten dat ik van de cijfers ben, en ik heb dan ook een eeuwige ranglijst, die dateert vanuit de tijd dat wij nog op de Stenen Poort speelden. Wij vinden het dan ook jammer, maar hopen dat door dit stukje jullie misschien in het nieuwe seizoen, willen meedoen. Er wordt altijd lekker ontspannen gespeelt, en na elke ronde wordt er geloot met wie jij speelt. Zo leer je dan ook iedereen kennen.
 
Zoals ik al aangaf was het afgelopen seizoen heel spannend, want naast de maandelijkse prijzen, hebben wij ook een winnaar over het hele seizoen. En deze wordt gemaakt over de zes beste resultaten. De winnaar krijgt dan ook een mooie wisselbokaal mee, die hij een jaar mag houden, Hieronder de eindstand van dit seizoen.
  1. John van Hoornaar    30.092 punten,  2.  Kees van der Wurff  29.686 punten, 3. Cor Baan 28.535 punten.
Maar dat is niet alles, hierbij ook de stand van de eeuwige ranglijst.
       1. Jeffrey Wallenburg 352.734 punten,  2.  Theo Bosmans 333.154 punten,  3. Ido Gerritsen 303.638 punten.
 
Ik hoop dan ook dat jullie interesse en nieuwsgierigheid is ontstaan, wij gaan net als iedereen in zomer break, maar zijn in September weer terug, en dan hopen wij jullie te verwelkomen. Helaas moet Peter wegens privé omstandigheden stoppen, maar hij blijft wel komen als hij kan.
 
Wij wensen iedereen dan ook een fijne vakantie toe.
 
Theo Bosmans