Menu

Vijfde verliest op gure maandagavond nipt van Atlantis 4 in een wedstrijd van hoog niveau

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde verliest op gure maandagavond nipt van Atlantis 4 in een wedstrijd van hoog niveau

Vandaag moesten wij de uitgestelde wedstrijd tegen Atlantis 4 spelen. Het was de hele dag best lekker, maar wij moesten om 20.00 uur spelen, en naarmate de avond naderde veranderde het weer. Ik ging na even een hapje te hebben gegeten naar ons veld om mij voor te berijden op de wedstrijd. Ik zat gezellig met Marlijn, toen om 19.00 uur Atlantis al aankwam, en zij zette zelf een paal op, en dat is iets wat ik in mijn lange carrière nog niet had gezien (ben nu al 53 jaar actief). Maar goed, iedereen was mooi op tijd, en de wedstrijd, die onder leiding stond van Jochem kon beginnen. Wij begonnen met Rianne, Jeske, Pascal, Jeffrey (aanval), Ilonka, Mariëlle, Tobias en Fabian (verdediging). En op de bank hadden wijn Marlijn, Renée, Tessa en Aetze. Beide teams gingen er direct vol in, en het was Atlantis dat op 0-2 kwam. Wij moeten nog aan elkaar wennen, maar bij de bespreking bleek al dat iedereen er zin in had, en zeker na het vlammende betoog van Aetze. Fabian (schot) bracht de stand op 1-2. Ondertussen waren er veel leden gekomen om ons aan te moedigen, en dat ondanks de harde wind. Atlantis scoorde de 1-3, maar dat veranderde niet echt iets. Jeske (schot) scoorde wederom de aansluitingstreffer, maar Atlantis sloeg hard terug, en liep uit naar 2-5. Maar onder luid aanmoedigend gedrag van o.a. een paar van onze oud vijfde spelers, kwamen wij langszij, dankzij doelpunten van Tobias (schot), Jeske (mooi afgewerkte doorloop) en Rianne (schot). Maar nog binnen de minuut sloeg Atlantis keihard terug en zo was de ruststand 5-8.
 
In de ruststand ontspannen met elkaar de wedstrijd door genomen, en hoe Atlantis te bestrijden.  En ja hoor Jeske (schot) en Ilonka (2 schoten), brachten ons langszij. Ondertussen was Marlijn erin gekomen voor Mariëlle. Atlantis scoorde de 8-9, maar Jeske (doorloop) bracht ons weer langszij. De slotfase brak aan en het kon alle kanten op, je merkte dat ook aan de spanning in de dug-out, maar ook bij het vele publiek. Aetze kwam erin voor Pascal, en voor het eerst in de wedstrijd kwamen wij voor, en het was Fabian (schot) die scoorde. Beide teams werden slordig, en dat kwam door het hoge tempo aan beide kanten. Het lukte ons helaas niet meer om te scoren, en dat deed Atlantis wel. En zo werd de eindstand bereikt met een 10-12 nederlaag. Jammer, maar na afloop was iedereen trots op het feit dat wij met ons deels nieuwe team, zo een goede wedstrijd hebben gespeeld. Het werd dan ook behoorlijk laat, voor de maandag, maar dat was het waard. Wij willen als vijfde dan ook iedereen bedanken die ons kwamen aanmoedigen, op deze wind- en regenachtige avond. Komende zaterdag spelen wij thuis om 15.00 uur, dus verveel jij je, kom ons dan aanmoedigen.
 
Theo Bosmans