Vijfde verliest nipt van Koveni 3, in man op man gevecht

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde verliest nipt van Koveni 3, in man op man gevecht

Vandaag stond de eerste wedstrijd tegen onze buurman uit Nieuwegein op het spel, en wij wilden voor een volle sporthal laten zien, wat wij konden. Wij begonnen met Tessa, Emma, Sam, Tobias (aanval), Marielle, Sem, Jeffrey en Fabian (verdediging). Tessa (schot) opende de score, en daarna ontspon zich een gelijk opgaand duel met scores over en weer, aan onze kant waren dat Fabian (klein kansje, 2-1), Tessa (strafworp, 3-2) en Jeffrey (twee schoten), waardoor het 5-3 werd. Koveni scoorde de 5-4, maar het antwoord kwam van Tessa (schot), ook nu weer direct een antwoord, maar het was Fabian die met een slim uitgelokte strafworp de ruststand bepaalde op 7-5.

In de rust, alles weer zoals altijd rustig doorgesproken, en door te gaan. Helaas dacht Koveni dat ook, en zo werd het 7-7. Jeffrey (schot) bracht ons weer voor, maar Koveni sloeg hard terug (8-10). Natuurlijk raken wij daar niet door van slag, en bleven ons spel spelen, en dat werd beloond. Door doelpunten van Fabian (klein kansje) en Sem (schot) werd het weer gelijk (10-10). Aetze kwam er daarna in voor Tobias. En ging de slotfase van de wedstrijd in. Wij wisten de korf niet te vinden, en dat lukte Koveni wel (10-12). Ons slotoffensief kwam net te laat, want ondanks de 11-12 van Fabian (werd) lukte het ons niet om langszij te komen. Jammer maar helaas, wij hebben wederom laten zien, wat wij kunnen, helaas zitten wij in de hoek waar de klappen vallen (veel pech), maar daardoor laten wij ons niet van slag maken. Wij zijn nu een paar weken vrij, en kunnen ons rustig opladen. Jullie gaan nog van ons horen.