Menu

Vijfde verliest in Maartensdijk van Tweemaal Zes 4, maar speelt goede wedstrijd

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde verliest in Maartensdijk van Tweemaal Zes 4, maar speelt goede wedstrijd

Na de wedstrijden van het G team, kon ik even rustig eten, en praten met wat spelers van de A1 en B2 (gefeliciteerd), die beide kampioen werden. Daarna gingen wij richting Maartensdijk om daar te spelen tegen het sterke Tweemaal Zes 4. Wij hadden veel invallers, omdat Pascal ziek was geworden, en Jeffrey op vakantie is. Maar goed, er zijn altijd mensen bereid om bij ons mee te spelen. Daar aangekomen, kwam ik direct een oud lid van Victum tegen Ghiselaine van Ginkel (de oudere onder ons kennen haar wel), dus even bijbabbelen. Wij begonnen met Rianne, Ilonka, Fabian, Ties (aanval), Femke, Jeske, Tobias en Bart (verdediging). En op de bank hadden wij Marlijn, Mariëlle en Bas. Tweemaal Zes trok de wedstrijd direct naar zich toe, met snel positie spel. Wij gaven goed tegengas, en probeerden het Tweemaal Zes zo moeilijk mogelijk te maken. 
 
De tweede helft, kwamen Marlijn, Mariëlle en Bas (voor Femke, Rianne en Fabian) erin, en werd het een leuke en open wedstrijd, waarin je zag, dat wij steeds meer op elkaar ingespeeld raakten. Voor ons waren het Ties, Tobias, Fabian (allen met een schot) en Bart (strafworp) die scoorden. De uitslag is niet zo interessant, maar wel het feit, dat iedereen veel spelplezier had, inclusief de invallers, en wij als vijfde willen de invallers dan ook bedanken voor hun inzet en het meedoen. Het zit er nu op, en wij gaan net als de rest van onze vereniging, na een rustpauze ons voorbereiden op de zaalcompetitie. 
 
Theo Bosmans