Vijfde verliest geflatteerd in IJsselstein van Fortissimo 4

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - Vijfde verliest geflatteerd in IJsselstein van Fortissimo 4

Op het heetst van de dag mochten wij onze tweede wedstrijd spelen in IJsselstein. De wedstrijden tussen ons en Fortissimo zijn altijd beladen, maar na afloop is het dan altijd correct naar elkaar toe. Wij begonnen met Emma, Marlijn, Sam, Tobias (aanval), Mariëlle, Ilonka, Aetze en Fabian (verdediging). Wij begonnen iets eerder omdat wij als het echte Victum mensen, het eerste wilden zien. Wij kwamen na vier minuten op voorsprong door een schot van Emma. Maar in de daaropvolgende aanval werd het gelijk. Beide teams zochten de aanval, en Fabian (schot) scoorde de 1-2 en kon de wedstrijd beginnen. Fortissimo liep uit naar een 5-2 voorsprong, mede door onrustig spel, en veel plaats fouten aan onze kant, maar ook door het missen van de vele kansen. Fabian (schot) scoorde de 5-3, maar het bleef bij ons onrustig, en nadat het 6-3 werd, veranderde dat niet. Sam (doorloop) bracht de stand terug tot twee doelpunten. Maar goed korfbal wordt gespeeld door twee teams, en nadat het 7-4 was geworden, bracht Aetze (schot) de ruststand op 7-5.

De tweede helft begon met een wissel, Jeffrey kwam erin voor Fabian die meteen doorwisselde naar het andere vak. Helaas voor ons viel het doelpunt aan de andere kant (8-5). Daarna begin het tactisch wisselen, en kwam Sem voor Ilonka erin. Nadat het 9-5 was geworden, zag je bij ons herstel in ons spel. Sem rondde mooi een doorloop af. En wij wilden meer, maar de afronding lukte niet echt, net zoals in de eerste helft. Tessa kwam erin voor Emma, en wij voerden het tempo op, maar ook nu weer pech, en zo werd het 12-6. Nu werd er om en om gescoord, en namens ons waren dat, Tobias (12-7, schot), Tessa (13-8, schot) en Sam (13-9, klein kansje). Wij wilden meer, aar het was echt zwaar in de hitte, en helaas voor ons wist Fortissimo wel te scoren en zo werd het uiteindelijk 15-9.