MIX-Toernooi daverend succes

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - MIX-Toernooi daverend succes

Donderdagmorgen werd ik wakker, en dacht woooh, wat een lekker zonnetje. Dus opstaan ontbijten en richting het veld. Want vandaag stond het beroemde Mixed toernooi op de agenda, waar heel Victum (met een aantal gast teams) aan mee doet (Van kaderleden tot de allerkleinsten). Ikzel zat ingedeeld bij Groen, en wij hadden een leuk team, dat direct een hecht collectief werd. Er waren wedstrijden op 3 seniorenvelden, en twee pupillen velden (voor de E en F). Direct vanaf de start zag je de gezelligheid en de lol er bij iedereen af spatten, en zoals ik al vaker in mijn verslagen doet het mij goed, en maakt het mij trots dat ik bij Victum korfbal. Maar goed de zon deed zijn werk goed, en ook in de kantine was het druk waarbij ijs gretig zijn aftrek vond. Maar dat niet alleen. Voor mij was het ook leuk, dat bij de gast teams er spelers waren, die ik lang niet heb gezien, en zodoende kon ik met die even lekker bijpraten. Ikzelf deed ook weer mee, maar speelde halve wedstrijden, daarnaast ook nog even fluiten, en ook nog eens voor een volle tribune de finale, die heel doelpuntrijk was en door Blauw met 11-5 werd gewonnen van Oranje. Maar dat is bij zaak. Na afloop werd er lekker na gekletst op het terras, en ja het was nog steeds lekker weer. Ook was het was weer heel goed georganiseerd, en hadden wij met Aetze en Emma twee topomroepers. Ik wil dan ook namens alle leden die meededen de organisatie bedanken voor het reilen en zeilen. En normaal doe ik het niet maar voor vandaag wel. Een hele grote pluim voor Fabian, die weer over het hele veld vloog. Ik kon mij losrukken, en ging net als iedereen moe (en helemaal op) maar voldaan naar huis. Was jij er niet, jammer want het was weer super gezellig met de Victum familie.