Menu

E3 speelt moedig tegen koploper Dalto/KLaverblad Verzekeringen E1 en gaat strijdend ten onder

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - E3 speelt moedig tegen koploper Dalto/KLaverblad Verzekeringen E1 en gaat strijdend ten onder

Vandaag beloofde voor mij een drukke dag te worden, eerst moest ik fluiten en daarna coachen (G1, G2 en het vijfde). Maar goed het weer was lekker en ik had er zin in. Jiska gaf mij de opstelling door, en wij begonnen met Stan, Kai, Roos en Janita, en op de bak zaten Luca en Bastijn. Het begin was verrassend, want door een doelpunt Kai (schot) namen wij brutaal de voorsprong. Maar helaas voor ons sloeg Dalto daarna direct terug en zo werd het 1-6. Dalto dicteerde het spel, maar wij kregen ook kansen. Nadat Dalto een paar keer de korf had gevonden, was het Bastijn (schot) die scoorde. Daarna bleef het een leuke wedstrijd, maar kon je zien dat Dalto korfbal speelde van een andere planeet. Voor mijn jeugdige lezers, betekent dit, dat zij als een geoliede machine speelde, en elkaar blindelings vonden. In de rust zag je beide teams, goed toegesproken worden door hun coaches.
 
De tweede helft, begon andersom, het was Dalto dat de wedstrijd naar zich toe trok. Maar het bleef een leuke wedstrijd, met veel kansen voor Dalto, maar wij pikten onze doelpuntjes mee, want het waren Roos en Stan (beide met een schot) die de korf vonden. De uitslag doet er niet echt toe, maar het vele publiek vermaakte zich prima, en ook de spelers hadden het erg naar hun zin. Dalto was vandaag helaas een maatje te groot. Maar er moet wel gezegd worden, dat Dalto tweedejaars E spelers heeft, en dat er bij ons het eerstejaars E zijn. En ik moet zeggen, er ging veel dreiging uit van onze spelers. Blijf goed naar jullie trainers luisteren, dan komt er een mooi zaalseizoen aan.
 
Theo Bosmans