E2, A1, Derde en Tweede verliezen allemaal op een zonovergoten en warme dag

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - E2, A1, Derde en Tweede verliezen allemaal op een zonovergoten en warme dag

Vandaag had voor mij een dag moeten worden met alleen maar kijken en genieten van al onze spelende leden, en dat kwam mede door het feit dat de wedstrijd van het vijfde niet doorging (deze wedstrijd is op maandag 18 September om 20.00 uur, noteer deze in jullie agenda, en kom ons aanmoedigen). Maar helaas, ik werd vrijdagavond door Bas gebeld, of ik de E2 wilden fluiten, want er was weer eens geen scheidsrechter, (dus ik boos), want met mijn leeftijd is die hitte niet lekker. Maar goed, in het belang van onze vereniging toch besloten om te fluiten, aangezien Bas er al twee moest fluiten. (Probeer als je niet kan fluiten, bijtijds een vervanger te vinden, en niet op het laatste moment). Natuurlijk moet ik wel zeggen, dat ik het best leuk vind om af en toe de E of F te fluiten, want dat is zo leuk om te zien. De E2 stond onder leiding van Mats (die het best goed deed), en zij begonnen met Eline, Lilli, Yfke, Lois, Elon, Jonah en Daniel aan de wedstrijd tegen SDO/Fiable E2. Beide teams waren vrij stil bij het begin, maar ineens begon de wedstrijd op te leven, SDO was sterker, maar dat meer te maken, met het feit, dat die ploeg uit tweedejaars E spelers bestaat, en dat is bij ons niet zo. Maar je zag dat niet aan het spel af. Na tien minuten was het nog 0-0, daarna was het SDO wat gas bijgaf en de score opende. Dat wil niet zeggen dat wij het opgaven. Wij bleven gaan en kregen kansen, maar het lukte om te scoren voor rust. Na een vlammend betoog van Mads, ging de E2, vol energie de tweede helft on het toeziend oog van veel ouders. SDO werd sterker, maar dat was logisch, als jeal gewend ben om in de E te spelen. Maar wat mij opviel was, dat er steeds meer kansen voor ons kwamen en het was Lilli (schot) die scoorde, helaas voor ons lukte het niet om nog meer doelpunten, zodat de wedstrijd werd verloren. Maar geen getreur, ik heb een team gezien met veel inzet, en dat goed luisterde naar de coach. Blijf goed trainen en luisteren, dan gaan jullie punten pakken.

Na deze wedstrijd even een boterham gegeten en wat gedronken, en nu was de A1 aan de beurt, bij het begin een indrukwekkende minuut stilte voor Simon en Renier die ons ontvallen zijn. Ook de A1 was nieuw en speelt na de degradatie dit seizoen een stapje later. Vandaag moest het gebeuren. Wij begonnen met Maud, Jasmijn, Wessel, Thijs (aanval), Lisa, Zoey, Lars en Ties (verdediging). Maar het begin was wijvelend. Na de 0-1, keerde wij na een moeizaam en slordig begin, de wedstrijd om in een 3-1 voorsprong, door doelpunten van Lars (twee schoten). Het leek wel of dit verlammend werkte, want het bleef slordig en SKF profiteerde daar van (3-3). Misschien kwam het door de warmte, maar in de laatste minuut was het Zoey die tweemaal van afstand scoorde, en de ruststand bepaalde op 5-3. Na rust werd het 6-3 door Milan (schot), maar het bleef onrustig, en nadat het 6-5 was geworden kon er maar geen gaatje gevonden worden. En bleef lastig aan onze kant, maar door doelpunten van Zoey (7-5, schot), Maud (8-6, klein kansje) en Wessel (9-9, Schot) leek een gelijkspel het hoogst haalbare, tot de laatste minuut, waarin SKF driemaal scoorde en de wedstrijd geflatteerd won. Uithuilen en goed trainen, dan komt het goed.

Het derde, beloofde ook interessant te worden, want Victum, wil dit als een opleidingsteam gaan beschouwen. Vandaag was de tegenstander Woudenberg 2. Wij begonnen met Dayna, Renske, Maarten, Sam (aanval), Sanne, Renee, Aetze en Oscar (verdediging), het begon was voor Woudenberg dat na de openingstreffer van Sam (schot), de wedstrijd naar zich toetrok, en in een aantrekkelijk duel, waarin het terugkwam van een grote achterstand, uiteindelijk zich terugvocht tot een 10-19 nederlaag. En ja het ziet er ruim uit, maar alle begin is moeilijk en ik heb er vertrouwen in dat het goed komt.

Tot slot het tweede, ook dit is een zeer verjongd team, met een nieuwe trainer (voor de wedstrijd nog even met hem gesproken), die zijn eigen visie loslaat, op dit deels onervaren team. Zij moesten tegen Rust Roest 2, en begonnen met Tessa, Rianne, Jens, Jerry (aanval), Josephine, Sem, Luuk en Micha (verdediging). Dit was een wedstrijd waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren, al zag dat er aan het begin niet zo uit. Helaas werd er in de slotfase met 18-20 verloren. Voor de statistici onder ons, hierbij de doelpuntenmakers, Josephine (4), Rianne (3), Micha, Anouk, Sem (allen 2), Luuk, Jens, Mark en Ruben (allen 10). En ondanks alles, moet ik zeggen dat het er niet slecht uitzag, blijf zo doorgaan dan komen de punten vanzelf. O ja dat vergat ik bijna, bij Rust Roest speelde Noel (de broer van Oscar, hij studeert in Eindhoven) mee, en hij wist zesmaal het mandje te vinden. Ik heb na afloop nog even met hem gebabbeld, en dat was heel gezellig.