E1 is kampioen na verdiende winst op OVVO E3

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - E1 is kampioen na verdiende winst op OVVO E3

Vandaag zou ik 1 van onze jeugdspelers begeleiden, maar gisterenavond kreeg ik van Bas een berichtje, dat de speler niet kon, dus mocht ik mij gaan voorbereiden op deze wedstrijd., Ik heb dit seizoen al eerder een verslag gemaakt van de E1 (toen tegen de naaste concurrent ESDO E1), dus de spelers waren oude bekenden voor mij. Ik moest mij wel goed insmeren, want de zon stond om 09.30 uur al lekker te branden. Ilse en Suus, waren blij verrast dat ik floot, dus ik hen gelijk om de opstelling gevraagd, en ook of zij de score wilden bijhouden, want een scheidsrechter moet onpartijdig zijn. Wij begonnen met Aimee, Charlotte, Rodi en Elrah, en op de bank zaten Sofie en Merel. Ik floot in en de wedstrijd kon beginnen. Ondertussen stroomden de ouders binnen, en leefden enthousiast mee vanaf het begin. Rodi en Elrah (beide met een schot) bracht de stand snel op 2-0, en het leek op een monsterscore te lijken. Wij waren veel sterker, maar misten zoveel kansen. Deed OVVO dan niets, nu dat ook weer niet, zij probeerden het wel, maar het overwicht van ons was te groot. Voor rust wisten Sofie en Aimee (beide met een schot) de ruststand te bepalen op 4-0.

In de rust, hebben beide ploegen goed gedronken en naar hun coaches geluisterd. Sofie (schot) scoorde snel de 5-0, maar OVVO wist ook te scoren. Wij schrokken daar niet van, en door doelpunten van Sofie, Charlotte, en Aimee (allen met een schot werd het 8-1. Ondertussen waren Sofie en Merel (voor Charlotte en Aimee) erin gekomen, en gingen wij op jacht naar meer doelpunten, en dat ondanks de hitte. OVVO had ondertussen de 8-2 gescoord, maar door de vele kansen die wij kregen, ging er nog weleens iets mis. Maar plots was daar Rodi (2x met een schot) die de stand op 10-2 bracht. OVVO wist nog tweemaal te scoren, en zo werd de eindstand bepaald op 10-4. Het was leuk om de E1 weer te zien spelen, en het moet gezegd worden, er staat een geoliede machine in het veld. Gefeliciteerd met jullie kampioenschap, en blijf goed luisteren naar jullie coaches. Ik als scheidsrechter, maar ook de ouders hebben van jullie genoten, en jullie zij allemaal toppers.