B2 speelt gelijk in spannende wedstrijd tegen RDZ B2

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - B2 speelt gelijk in spannende wedstrijd tegen RDZ B2

Vandaag was voor mij een spannende dag, want na mijn ziekte (in november/december) kon ik eindelijk weer eens gaan fluiten. De B2, een ploeg waar je niet zoveel van hoort, maar die met veel plezier elke week weer korfballen, zoals iedereen bij Victum. Het is weliswaar een damesteam, maar wat maakt dat uit (ik zelf heb in het verleden ook weleens een damesteam getraind). Wij begonnen met Anouk, Lois, Femke, Isabella (aanval), Britt, Leana, Joelle en Sarah (verdediging). Wat mij opviel was dat er veel publiek op deze wedstrijd was afgekomen, en dat doet mij als verenigingsmens goed. Maar goed het gaat om de wedstrijd. Wij begonnen sterk en kregen direct veel kansen, maar de bal wilde maar niet door de korf. RDZ kreeg daar vertrouwen van en kwam langzaam in de wedstrijd, en zo werd het een echt gevecht. Het eerste doelpunt viel pas 1 minuut voor rust uit een door Anouk benutte strafworp.

De tweede helft, beloofde een spektakel te worden, want beide teams hadden er zin in. Anouk (schot) scoorde de 2-0, en de wedstrijd leek beslist. Maar RDZ kwam opzetten, en omdat wij niet wisten te scoren en RDZ dat wel deed, werd het 2-2. Maar direct daarna was het weer Anouk (schot) die scoorde. Maar het bleef spannend, omdat beide ploegen kansen kregen. Ondanks dat dit zo was, waren wij de boven liggende partij, maar het wilde maar niet lukken. Helaas wist RDZ in de slotfase langszij te komen, en zo werd het uiteindelijk 3-3. Jammer maar helaas, blijf zo doorgaan, en goed luisteren naar jullie coach, dan volgen er nog vele punten. Maar het belangrijkste is toch wel blijf genieten met elkaar, en het plezier van het sporten.