B1 toont veerkracht, en verliest nipt van De Meeuwen B2 in leuk duel

Home - Competitie - Wedstrijdverslagen - B1 toont veerkracht, en verliest nipt van De Meeuwen B2 in leuk duel

Vandaag kon ik weer de B1 zien (zij speelden na het vijfde), en ik was benieuwd, want vorige week speeleden zij echt goed, en tegen de nummer drie, was alles mogelijk. Wij begonnen met Lisa, Jasmijn, Stan, Simon (aanval), Andre, Rhode, Niek en Wiebe (verdediging). De Meeuwen opende de score, maar het was Lisa (vrije bal) die de gelijkmaker scoorde. Daarna een gelijk opgaande wedstrijd, met kansen over en weer, helaas was de afronding bij ons niet perfect, en dat deed De Meeuwen beter (1-4). Maar ineens was daar Lisa (schot) die de 2-4 scoorde, en dat was ook de ruststand.

Vlak voor rust was Yannick erin gekomen voor Niek. De Meeuwen, begon fanatiek en liep uit naar 2-6. Maar wij hebben Simon (schot) en die scoorde mooi de 3-6. Daarna weer een wissel, en nu was het Eva die voor Lisa erin kwam. Jasmijn (doorloop) scoorde mooi de 4-6, en wij kwamen in een flow. Helaas wilde De Meeuwen daar niet aan meewerken en werd het 4-7. Wiebe (klein kansje) scoorde mooi. Maar de tegenstander sloeg hard terug (5-9). Dat was even schrikken, maar wij rechten onze rug en door doelpunten van Andrea (doorloop) en Yannick (schot) werd het verschil weer twee (7-9). Dat gaf ons moed, maar helaas wist ook De Meeuwen te scoren (7-11). Dat raakte ons niet en wij bleven gaan, en dat werd beloond, met de doelpunten van Yannick en Wiebe (beide met een schot) waardoor de eindstand werd bereikt van 9-11. Helaas was de tijd daarna te kort, want wie weet. Al met al een strijdbare B1 die met de week beter gaat spelen, onder de bezielende leiding van Mark en Thessa, ik wil toch ook nog wel even Suus vermelden, die al even geblesseerd is, maar op de weg terug is. Blijf zo doorgaan, dan gaan jullie op het veld een mooie prestatie neerzetten. Ik kijk er alvast naar uit.