Menu
Fijne vakantie en tot volgend seizoen!
2020: Victum 40 Jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!

Nieuwe hoofdtrainer: Kalijn van Harten

Home - Commissies - Korfbalzaken Commissie - Nieuwe hoofdtrainer: Kalijn van Harten

De Commissie Korfbalzaken is verheugd te melden dat wij voor het seizoen 2024-2025 een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie hebben gevonden. Kalijn van Harten neemt na dit seizoen het stokje over van Lion van Klooster.

Kalijn is een jonge en ambitieuze trainer. De afgelopen jaren heeft zij zich ontwikkeld als trainer bij Tiel ’72 S2 en bij RTC Zuid Oost U19. Ook heeft zij de Korfbaltrainer 4 opleiding van het KNKV succesvol afgerond. Bij Victum zal zij voor het eerst als hoofdtrainer aan het roer staan. Haar visie op korfbal sluit heel mooi aan bij die van Victum. Het liefst ziet zij dynamisch en aantrekkelijk aanvalsspel en een ploeg die veel pressie zet en collectief verdedigt.

Kalijn zegt over haar keuze voor Victum: “Na mijn 1e gesprek bij Victum was ik gelijk al enthousiast. Mijn gevoel is goed en de visies komen overeen. Gezien alle nevenactiviteiten is er ook een hoop gezelligheid bij de vereniging, dat past wel in mijn straatje. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!” Mocht je Kalijn tegenkomen, spreek haar gerust even aan om meer over haar te weten te komen.

De commissie korfbalzaken hoopt snel meer informatie te kunnen geven over de verdere invulling van de trainersstaf.