Menu
Fijne vakantie en tot volgend seizoen!
2020: Victum 40 Jaar!
Korfbalvereniging Victum
2020: Victum 40 Jaar!

GEZOCHT MET SPOED: Toernooicommissieleden

Home - Commissies - Korfbalzaken Commissie - GEZOCHT MET SPOED: Toernooicommissieleden

Elk jaar organiseert Victum een schoolkorfbaltoernooi (in april) en een openingstoernooi (eind augustus). Die toernooien zijn belangrijk voor Victum. Op het schoolkorfbal worden veel kinderen enthousiast gemaakt voor de sport en het openingstoernooi is door de vele bezoekende verengingen en belangrijke inkomstenbron. Natuurlijk is het ook een geweldig evenement voor de nieuwgevormde teams om het seizoen mee te starten.

De afgelopen jaren kwam de organisatie van de toernooien neer op leden die al heel veel doen (veelal TC- en bestuursleden). Wij willen die mensen niet langer overvragen. Daarom zoeken wij mensen die dit jaar het stokje over kunnen nemen. Uiteraard hoeven jullie het wiel niet opnieuw uit te vinden; er is veel ervaring en die wordt ook zeker met de nieuwe organisatoren gedeeld. Bovendien kan er samengewerkt worden met de oefenwedstrijdencoördinator en andere commissies zoals de kantinecommissie en de jeugdcommissie.

WAT ZOEKEN WIJ?

Alle hulp is welkom! Een toernooi organiseren behelst vaak veel meer dan je op het eerste oog denkt. Onder dit bericht staat een lijstje van de talenten en taken die nodig zijn voor de succesvolle organisatie van een toernooi. Wij zoeken dus vooral spelers of ouders die een steentje willen bijdragen in de organisatie en daar op korte termijn ook tijd voor hebben. Ook als je maar bij één van de toernooien betrokken wilt zijn, maak je ons al heel erg blij!

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Schroom dan niet om contact op te nemen met Tanja van Veldhuizen (tanjavanveldhuizen@gmail.com)


TAKEN EN TALENTEN:

dit zijn slechts voorbeelden, alle hulp is meer dan welkom!

COMMUNICATIETALENTDie bijvoorbeeld contact zoekt en onderhoudt met scholen en/of andere verenigingen.
PLANNINGSTALENTDie bijvoorbeeld een speelschema in elkaar zetten en zorgen dat op de dag zelf alles soepel verloopt.
VRIJWILLIGERSGOEROEIemand waar niemand ‘nee’ tegen zegt 😉 Die bijvoorbeeld scheidsrechters regelt, een omroeper, etc.
FONDSENWERVERDie sponsoren regelt voor de toernooien.

 

BARBECUEMEISTERDie de barbecue bij het openingstoernooi regelt, samen met de kantinecommissie.
LEDENWERVERIemand die op het schoolkorfbal actief met werving aan de slag gaat, of anderen daarin aanstelt.
MANUSJEVANALLESVoor andere taken die overblijven; denk aan het organiseren van wafels bakken in overleg met de jeugdcommissie of een barrooster in overleg met de kantinecommissie.
ENTHOUSIASTELINGENGewoon mensen die de handen uit de mouwen willen steken en met veel energie willen bijdragen aan de organisatie van één van de toernooien.