Menu

Zonder jurytafel geen zaalwedstrijden van Senioren 1 mogelijk!

Home - Bestuurlijk - Zonder jurytafel geen zaalwedstrijden van Senioren 1 mogelijk!

Helaas heeft zich tot nu toe nog niemand aangemeld. Daarom nogmaals onderstaande oproep, die ook vorige week al in de nieuwsbrief stond. Meld je a.u.b. zo spoedig mogelijk aan! Je hoeft geen lid te zijn van Victum, als je bijvoorbeeld een familielid kent of een ouder die dit leuk zou vinden om te doen, vraag dan of die zich aanmeldt. Je wordt maar 3 tot 4 keer in het gehele zaalseizoen ingezet (in overleg over de datum).

Juryleden gezocht

Wil jij tijdens de zaalcompetitie bovenop het veld zitten? Wil je de wedstrijden van ons eerste van nabij volgen en de spanning in het veld ervaren? Meld je dan nu aan als jurylid.

Op 11 november 2023 start de zaalcompetitie weer. Tijdens de zaalcompetitie speelt ons eerste team met een schotklok. Om de wedstrijden in goede banen te leiden, zijn er, naast één of twee scheidsrechters, ook drie juryleden nodig. Zij ondersteunen de scheidsrechter(s). Hun taken zijn:

  • Het bedienen van de schotklok.
  • Het bijhouden van de zuivere speeltijd.
  • Communicatie met coaches en scheidsrechter(s) over wissels en time-outs.

Per wedstrijd bestaat de jury uit een voorzitter en twee juryleden. Om deze functies te vervullen beschikken we over een poule van twee voorzitters en drie juryleden. Dat is te weinig. Om de druk op de huidige juryleden niet te groot te maken, hebben we tenminste twee extra juryleden en één extra voorzitter nodig. Om voorzitter te mogen zijn, moet je één avond een on-line cursus volgen. Aan de andere juryleden worden geen eisen gesteld.

Aarzel niet en meld je aan. Het kost je 3-4 zaterdagavonden tijdens de zaalcompetitie. Mocht je meer informatie willen, neem dan contact op met bertvanveldhuizen53@kpnmail.nl. Je kunt je via dat emailadres ook aanmelden, graag aanmelden voor 10 oktober a.s.