Menu

Victum Webshop bij Muta Sport is geopend!

Home - Bestuurlijk - Victum Webshop bij Muta Sport is geopend!

Zoals eerder al aangekondigd zijn we een nieuwe overeenkomst aangegaan met Muta Sport voor het leveren van de Victum-kleding. Afgelopen weken is er tijd en aandacht besteed aan het inrichten van de webshop, bestellen is vanaf nu mogelijk via: https://victum.teamshop.club/products/club .
 
De levering van de bestelde artikelen gaat iets anders dan bij de vorige kledingleverancier:
Wedstrijdshirts, broekjes en rokjes: Van deze artikelen gaat Victum zelf de voorraad bij houden. Zodra je één van deze artikelen hebt besteld zal er contact met je worden opgenomen om de bestelde artikelen af te halen in de kantine.
Let op: op dit moment loopt de order nog om onze voorraad aan te vullen, het kan dus zijn dat het momenteel niet mogelijk is om jouw bestelling direct uit te leveren.

Inschietshirts en hoodies: 
deze worden bedrukt bij Muta Sport en binnen 2 tot 5 werkdagen naar het door jouw opgegeven adres verzonden, je betaalt hiervoor €5,95 verzendkosten. Actie: bestel jij voor 1 juli 2024 jouw nieuwe inschietshirt dan krijg je er van Muta Sport een gratis bidon bij!
 
Trainingspakken, sporttassen en windjacks: Deze artikelen worden 4x per jaar besteld en uitgeleverd vanuit Victum. De besteldata zijn als volgt:
Bestellen voor 1 juli, levering eind augustus/begin september
Bestellen voor 19 september, levering half/eind november
Bestellen voor 12 december, levering half februari
Bestellen 27 februari, levering eind april
 
Heb je vragen over de levering van artikelen uit de webshop kan je een mail sturen naar: kleding@victum.nl
 
Namens het bestuur,
Fabian