Menu

IJSKAPERS naar de Noordkaap tegen kanker!

Home - Algemeen - IJSKAPERS naar de Noordkaap tegen kanker!

Meer dan 8000 duizend kilometer in een auto van twintig jaar oud richting de Noordkaap rijden, onderweg slapen in een tent op het dak van de auto en dan nog allerlei knotsgekke opdrachten uitvoeren?

Pascal Werensteijn uit het 5e van Victum gaat samen met drie andere mannen de uitdaging aan. Zij willen als ‘IJskapers’ zoveel mogelijk geld ophalen voor het Antoni van Leeuwhoek Ziekenhuis, het in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut.

Helaas is kanker ook bij Pascal in zijn omgeving veel voorgekomen. Onder andere zijn moeder is in 2015 overleden aan longkanker en afgelopen jaar kreeg zijn zusje een kwaadaardige vorm van borstkanker. Dankzij de geweldige behandeling in het ziekenhuis is de kanker verwijderd en gaat het gelukkig goed met haar. Al met al genoeg motivatie om er vol voor te gaan, om geld in te zamelen voor onderzoek van de behandeling van deze nare ziekte. 

 

Hoe kun je Pascal en de andere IJskapers steunen om zoveel mogelijk geld op te halen tegen kanker? De IJskapers gaan een heel aantal uitdagingen aan waar je als sponsor uit kunt kiezen.  Bijvoorbeeld om “tot de kin in een ijswak te weg te zakken” of “de kerstman te kussen”  Klik hier voor de lijst met uitdagingen  

De drie uitdagingen waar het meeste geld naar overgemaakt is, worden in ieder geval uitgevoerd. . De reis, de uitvoering van de uitdagingen en de opdrachten worden natuurlijk vastgelegd op foto/ video en onze reis is te volgen via de site https://ijskapers.nl.

Meer informatie of wilt u sponsoren in natura ? 

Pascal Werensteijn