Bardienstrooster

Onderaan is het meest recente barrooster te downloaden!

Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat je wellicht toch staat ingedeeld terwijl je een wedstrijd blijkt te hebben. Mocht dit toch het geval zijn, dan is ons vriendelijke verzoek om zelf te wisselen met iemand anders.

We hebben vooraf met de diverse commissies samengezeten om iedereen binnen Victum zoveel mogelijk evenredig in te zetten. Dit houdt in dat iedereen aan de beurt komt (bardienst, fluiten, coachen etc.) zodat iedereen voor de vereniging zijn/haar steentje kan bijdragen.

Het kan voorkomen dat het je eerste keer is dat je bardienst draait en dat je ook alleen staat. Als dat zo is dan sta je op de “rustige” tijden ingeroosterd. Is bardienst draaien nieuw voor jou? Kom dan een keertje vooraf en vraag de dienstdoende bardienstmedewerker om uitleg. Je kunt ook even een half uurtje eerder dan je eigen bardienst komen voor extra uitleg.

BELANGRIJK: zorg dat je op tijd komt. Indien je echt niet kunt dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Laat dan wel de kantinecommissie weten dat je geruild hebt(kc@victum.nl)  en ook degene die voor jou staat).

LET OP:

Het is verplicht op de 'IVA' te hebben als je alcohol schenkt achter de bar. Sta je na 14:00 uur ingepland? Kijk dan op http://www.nocnsf.nl/iva. Hier kan je een certificaat voor Verantwoord Alcohol Schenken behalen (kost je ongeveer 5 minuten).
- Vul bij e-mailadres deelnemer je eigen mailadres in
- Vul bij e-mailadres barverantwoordelijke het volgende mailadres in: 'kc@victum.nl'
- Vul bij naam barverantwoordelijke 'KC' in

Hierdoor krijgt de KC automatisch melding dat jij het Certificaat gehaald hebt

Trainers en Coaches, de kantine gaat op zaterdagen tussen 08:45 en 9:00 open.


AttachmentSize
Barrooster_Veld_voorjaar_2018 V1.0.xlsx20.02 KB
Officiële website van de Houtense korfbalvereniging Victum
Copyright 2011 © kv Victum - Houten
Alle rechten voorbehouden
Powered by Drupal, an open source content management system