Op naar seizoen 2018-2019: TC UPDATE 4 MEI

De TC is al enkele maanden druk bezig met de voorbereidingen voor het komend seizoen. Dat harde werk werpt haar vruchten af. Zo hebben we een hele goede en ambitieuze hoofdtrainer gevonden, komt er naar alle waarschijnlijkheid een extra seniorenteam dat wedstrijdkorfbal gaat spelen, trainen er op het moment 12 kinderen mee die via het schoolkorfbal binnen zijn gekomen en zijn er ook al enkele oud leden die hebben besloten weer te gaan korfballen bij Victum volgend jaar!

Maar er is ook nog veel werk te verzetten, hieronder een update van onze voortgang en ook een oproep aan al onze leden en ouders, want we hebben jullie hulp nodig! #SAMENVICTUM

Teamindelingen

De deadline voor opzeggen was 1 mei jl. Wij zijn nu druk bezig om de puzzel compleet te maken. We streven ernaar om een eerste voorlopige teamindeling in de eerste week van juni te publiceren. Voor een aantal C-B-A  teams zullen er nog voor de zomervakantie selectietrainingen zijn om de laatste knopen door te hakken. Dat geldt niet voor alle teams en dus ook niet voor alle spelers, maar houd – als je in deze leeftijdsgroep valt – de volgende avonden voor de zekerheid vast vrij:

A-jeugd:             12 & 14 juni (extra optie: 19 juni)
B- & C-jeugd:     11 & 14 juni (extra optie: 18 juni)

Rondom het publiceren van de indelingen worden ook speciale inloopavonden georganiseerd. Spelers en ouders die een toelichting op de indeling willen hebben kunnen op die momenten een gesprek aanvragen met de clustercoördinatoren. De precieze momenten die hiervoor gereserveerd zijn worden met de indelingen gepubliceerd.

NOODOPROEP: TRAINERS EN BEGELEIDERS GEZOCHT!

Met de teamindelingen gaat het de goede kant op. Helaas ziet het er wat trainersbezetting nog niet goed uit. Op dit moment hebben we te weinig vrijwilligers die training willen geven, zodat we nog veel teams niet kunnen bezetten. Laat staan dat we op elk team voldoende technische, tactische en pedagogische capaciteit hebben. Dus zijn wij met spoed op zoek naar:

·       Trainers:

o   Voor Senioren (wedstrijdkorfbal!)

o   Voor Jeugd (alle niveaus en leeftijden)

o   Voor Kangoeroes

o   Vooral trainers met ervaring zijn zeer gewenst!

·       Begeleiders:

o   Die jongere trainers kunnen ondersteunen

o   Mét of zonder korfbal / trainers ervaring, enkel hulp bij het managen van een team is voor sommige trainers al voldoende

NB: Ook als je niet fulltime op een team wilt, maar bijvoorbeeld 1 x per week beschikbaar bent horen wij het heel graag, daar kunnen wij wellicht weer goede combinaties uit maken!

Kun jij iets betekenen? Laat het ons weten! 

Bel of app met: Bas (0615829450) Bianca (0623417740) , Andien (0616243838) of Ron (0627744077

Officiële website van de Houtense korfbalvereniging Victum
Copyright 2011 © kv Victum - Houten
Alle rechten voorbehouden
Powered by Drupal, an open source content management system