VICTUM BRUIST! #SAMENVICTUM

Na jarenlang bij Victum rondgelopen te hebben als ouder, ben ik dit jaar begonnen als adviseur korfbalontwikkeling en zit daarmee in de Technische Commissie. In die functie geef ik gevraagd en ongevraagd advies op korfbalinhoudelijke zaken (op het gebied van training/coaching).  Op deze wijze hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan onze mooie en bruisende club!

Gaat alles dan goed? Nee, maar Victum is wel in beweging, Victum bruist! #samenvictum en samen gaan we de komende jaren mooie stappen zetten! Leden, ouders en sponsoren, SAMEN!

 

Veranderproces

Dit jaar heeft Victum een start gemaakt door nog meer in te zetten op spelplezier tijdens de trainingen voor spelers en voor trainers. Om de trainers daarin te ondersteunen heeft Victum “de spelenderwijs verbeteren” module aangeschaft. Deze module bestaat uit een handboek en een app waar zij uitgangspunten voor een leuke en leerzame spelvormen kunnen vinden. Uitgangspunt hierbij is dat de spelers plezier ervaren. We zorgen voor plezier door succesbeleving te creëren. Dit kan bijvoorbeeld door complimenten te geven of door veel wedstrijdjes te spelen. Als een speler ervaart dat hij of zij succesvol kan deelnemen aan een spelvorm of oefening is de doelstelling geslaagd.

 

Natuurlijk gaat in een veranderproces tijd zitten en zal het zeker niet zo zijn dat de trainingen er vanaf morgen compleet anders uit zien. Maar stukje bij beetje hopen we nog minder statische trainingsvormen te zien en meer spelvormen waardoor het korfbalplezier groter wordt.

 

Successen moet je vieren! Successen moet je delen! Van successen moet je genieten!

Achter de schermen wordt er veel mogelijk gemaakt en worden successen voorbereid… dingen die we misschien als normaal ervaren. Of het nu de beroemde Jeugdkamp is, of dat de oefenwedstrijden zo goed geregeld zijn, het jaarlijkse Openingstoernooi, de reguliere competitie gerelateerde werkzaamheden, het mixed-toernooi, feestavonden, klaverjassen etc. etc. het zijn deze successen die Victum maken tot een korfbalfamilie. Dit soort momenten moeten we vieren, delen en daarvan moeten we genieten!

Maar delen is dus ook belangrijk, anderen mogen ook zien wie wij zijn en wij mogen anderen laten zien dat we trots zijn op onze club en dat ze van harte welkom zijn! #SAMENVICTUM

 

Nieuwe hoofdtrainer

Met succes hebben we een nieuwe, jonge en ambitieuze hoofdtrainer voor de komende jaren gevonden in Bart Drost. Bart heeft als speler van Tweemaal Zes Hoofdklasse ervaring en zijn visie op korfbal sluit naadloos aan op het spel dat wij graag willen zien bij Victum. Samen met Bart gaan we een koers varen dat ons moet gaan brengen via een traject als een stabiele 1e klasser naar onze stip aan de horizon: Victum 1 en 2 terug naar de Overgangsklasse.

De komende jaren gaan we Bart, de staf en de selectie de ruimte geven om te gaan bouwen aan een team dat speelwijze heeft waar het plezier vanaf straalt en wat het publiek laat genieten. Elke wedstrijd dat we zo spelen is een succes, en laten we dat dan ook met elkaar vieren, delen en genieten! #SAMENVICTUM

 

Eric Geijtenbeek

Officiële website van de Houtense korfbalvereniging Victum
Copyright 2011 © kv Victum - Houten
Alle rechten voorbehouden
Powered by Drupal, an open source content management system