Mixtoernooi 2018

Ook dit jaar zal er een mixtoernooi gehouden worden bij Victum/War Child. Het toernooi zal gehouden worden op donderdag 10 mei (hemelvaartsdag).

 

In de kantine hangt vanaf woensdag 04 april een aftekenlijst, mocht je nou NIET kunnen meedoen streep je naam dan door of mail je naam naar mixtoernooi@victum.nl (lijst staat ook op de website). Meld je af voor donderdag 3 mei zodat de teamindeling vrijdagavond 4 mei online kan staan. (Houd internet dus in de gaten om te kijken wat voor kleur shirt je moet aantrekken). We gaan er dus van uit dat iedereen komt tenzij je je afmeldt. Met iedereen bedoelen we niet alleen de senioren t/m de F-teams, maar ook de welpen, de midweek, de recreanten, de kaderleden en de trainer/coaches, ook ouders kunnen zich aanmelden, echt iedereen dus!!!

 

Ook dit jaar zoeken we weer ouders/leden die het leuk vinden om een jeugdploeg te begeleiden. Lijkt het je leuk om tijdens deze fantastische dag een ploegje te begeleiden? Stuur ons dan een mailtje.

 

Korte omschrijving van het mixtoernooi:

De mensen die zich niet hebben afgemeld worden verdeeld over teams in 2 leeftijdscategorieƫn. Alle welpen, F, E en D-tjes worden door elkaar gemixed en de senioren, kader, recreanten, coaches, A, B en C leden worden door elkaar gemixed. Je krijgt met je team een kleur toegewezen waarin je moet spelen zodat niet iedereen in het paars rond loopt. Iedereen speelt verdeeld over de dag wedstrijden tegen elkaar. (Jeugd tegen jeugd en ouderen tegen ouderen). Aan het einde van de dag zijn er 2 grote winnaars! (van elke categorie 1).

We hopen er een gezellige dag van te maken!

Tot dan!

Organisatie Mixtoernooi

Lonneke en Angelique

Officiële website van de Houtense korfbalvereniging Victum
Copyright 2011 © kv Victum - Houten
Alle rechten voorbehouden
Powered by Drupal, an open source content management system