2de Editie Giga Kangaroedag bij Victum/War Child

Afgelopen woensdag, 20 september, vond tijdens de Nationale Sportweek de Giga Kangoeroedag plaats bij Victum/War Child. Meer dan 600 kinderen uit groep 1 en 2 van negen verschillende scholen uit Houten hebben allerlei spellen gedaan en natuurlijk gescoord op een korf. Na afloop kregen ze een kleurplaat mee waarmee ze een leuke prijs kunnen winnen. De komende weken kunnen ze op zaterdag ook eventueel meetrainen met onze eigen kangaroes!

 

Ruim 30 studenten van het Sport College Utrecht hebben vandaag geholpen onder leiding van 2de-jaars student Richard van Alphen en docent Gerrit Panhuis. Er waren ook nog heel wat vrijwilligers van Victum/War Child nodig om alles in goede banen te leiden. Een aantal heeft geholpen bij de spellen en anderen zorgden voor de perfecte catering. Wat een toppers!

 

Volgende week volgt er nog een verslag in de krant. Maar nu al willen wij onze eigen mensen een groot compliment geven voor hun inzet en enthousiasme en heel erg bedanken dat ze vrij hebben gevraagd op school of op hun werk of gewoon gekomen zijn. Twee mensen waren helaas ziek en baalden enorm dat ze er niet bij konden zijn. Gelukkig wordt dit evenement volgend jaar weer georganiseerd en kan iedereen weer meedoen!

 

Het was een drukke, succesvolle maar vooral gezellige ochtend. Victum/War Child kijkt zeer tevreden terug op deze ochtend en wil al zijn vrijwilligers, Danielle, Marjon, Els, Andien, José, Amaris, Lonneke, Pauline, Sanne, Jasmijn, Milou, Romée, Marianne, Irene, Ank, Kees en Bas maar zeker ook het Sport College Utrecht enorm bedanken voor alle hulp!

Officiële website van de Houtense korfbalvereniging Victum
Copyright 2011 © kv Victum - Houten
Alle rechten voorbehouden
Powered by Drupal, an open source content management system