Digitaal Wedstrijdformulier

De applicatie van het DWF is beschikbaar voor zowel de Android als de Apple platforms en is kosteloos te downloaden via de Appstore en de Playstore. Voor meer informatie over het downloaden, instellen en gebruik van het DWF, kijk op: http://www.knkv.nl/competitie/digitaal-wedstrijd-formulier/handleiding-dwf/

Let op: om het DWF te kunnen registeren en gebruiken moet je een KNKV relatienummer hebben. Alle spelers en geregistreerde kaderleden van Victum hebben een relatienummer. Van de spelers staat deze bijvoorbeeld op de spelerskaart. Daarnaast is het noodzakelijk dat je actuele mailadres is gekoppeld aan je relatienummer. Mocht je twijfelen of je huidige mailadres is gekoppeld aan je relatienummer, stuur dan een email aan tc@victum.nl. Houdt er rekening mee dat het controleren en eventueel wijzigen van het aan je relatienummer gekoppelde mailadres, 2 tot 3 dagen in beslag kan nemen. Vanzelfsprekend streven wij er naar om eventuele wijzigingen sneller door te voeren.

Mocht je eventueel hulp nodig hebben bij het installeren en/of invullen van het DWF, laat dat dan ook weten via tc@victum.nl. 

Victum | War Child - Technische Commissie

     

AttachmentSize
Victum DWF per team - status per 01-12-2015.pdf30.27 KB
Officiële website van de Houtense korfbalvereniging Victum
Copyright 2011 © kv Victum - Houten
Alle rechten voorbehouden
Powered by Drupal, an open source content management system