Overzicht vacatures K.V. Victum

Let op, onderstaande vacatures zijn allen op vrijwillige basis!!

Victum is een vereniging die volledig op vrijwilligers draait. Momenteel zijn er ruim 80 leden die zich vol inzetten voor de vereniging. Nog steeds zijn er een aantal plekken waar we nog invulling voor zoeken. Naast leden is het natuurlijk ook mogelijk om als enthousiaste ouders de vereniging te komen ondersteunen. Hieronder een overzicht van de verschillende openstaande ‘vacatures’.

Secretaris
Zoals al eerder vermeld is onze secretaris in maart j.l. op de laatste ledenvergadering afgetreden. We zijn nog steeds op zoek naar een vervanger. Op dit moment verdelen we de werkzaamheden onder ons vijven, geen ideale situatie. Wie helpt ons uit de brand? We hopen wij dat iemand ons snel komt helpen met de secretariaatswerkzaamheden en die ook wil meedenken over het beleid en te nemen beslissingen bij Victum.
Interesse of vragen? Mail naar: bestuur@victum.nl of spreek een van de bestuursleden aan.

Evenementen organisatie
Elk jaar zijn er bij Victum zowel interne- als externe activiteiten. Bij de interne evenementen kan je denken aan bijvoorbeeld het mixtoernooi en de slotdag. De externe toernooien zijn ook voor ploegen van buiten de vereniging zoals het schoolkorfbal, open tienentoernooi en het openingstoernooi. Verder willen we kijken of we als vereniging ook evenementen vanuit het KNKV kunnen binnen halen zoals beslissingswedstrijden van het hoogste niveau. Lijkt het jou leuk om hier deel van uit te maken? Neem dan contact op met Fabian Middelweerd via mailadres: fabian395@live.nl

Beheerscommissie

Vind jij het leuk om te klussen en reparaties te verrichten? Dan is de beheerscommissie zeker iets voor jou. Kort houd het in dat je reparaties in en om de accommodatie verricht (denk hierbij aan lichten vervangen, onderhoud aan deuren e.d.). Daarnaast kan er gekeken worden naar groot onderhoud en aanschaf van materiaal. Het is uiteraard ook mogelijk om een klein deel van bovenstaande taken te doen. Indien je het leuk vind of vragen/opmerkingen hebt kun je mailen naar: beheer@victum.nl.

PR-commissie
De PR commissie (PRC) van Victum verzorgt een aantal functies binnen de vereniging. Hieronder valt onder meer externe communicatie via (lokale) media en social media (Facebook, Twitter, etc.), het organiseren van gerelateerde evenementen, ledenwerving en het acquireren en beheren van sponsoren. De PRC heeft raakvlakken met de overige commissies in het uitvoeren van zijn taken en inzetten van middelen en vrijwilligers van de vereniging. De PRC rapporteert aan het dagelijks bestuur.

 Belangrijkste doelen omvatten het promoten van Victum, werven van leden en het genereren van (sponsor)inkomsten. Momenteel bestaat de PRcie uit Lonneke Schönfeldt en vanuit het bestuur Fabian Middelweerd. Hierbij een overzicht van de openstaande functies:


Onderdelen, functies en taken

Personen

Voorzitter PR-commisse

Vacature!

 

 

Media

Mediamanager:

 • Beheer en publicatie van communicatie op website en social media
 • Bewaking huisstijl

Vacature!

Tekstschrijver:

 • Schrijven en opmaken voor teksten voor nieuwsbrieven, folders, kranten, social media, etc.

Lonneke

Websitebeheer:

 • Het beheren en up-to-date houden van de website

Vacature!

PR-Materiaalbeheer en inkoop (foldermateriaal etc.)

Vacature!

Evenementen (o.a. Business Event en activiteitenmarkt)

Event manager

Vacature & vacature


Sponsoren

Sponsormanager:

 • Beheer en uitbouw van pakket sponsoren
 • Onderhoud CRM systeem
 • Sponsoradministratie
 • Contractbeheer

Vacature!

Sponsoracquisitie:

 • Proactief werven van (mogelijke) sponsoren en evt. onderhoud contact met sponsor.

Vacature!

Vacature!

Materiaalbeheer en inkoop:

 • Kledingbeheer en inkoop (bedrukking, uitgaaf en inname)
 • Overig sponsormateriaal (bedrukte korven, sponsorborden, promotiemateriaal, etc.)

Vacature!

Ledenwerving(nog in te vullen)

Vacature!

Vacature!

Indien je het leuk vind of vragen/opmerkingen hebt kun je mailen naar: prc@victum.nl.

Victor (Supportersvereniging)
Momenteel zijn er veel jeugdleden actief bij Victor die zich elke zaterdag inzetten. Ben jij de aangewezen persoon om dit te coördineren??

Voor de supportersvereniging zijn we opzoek naar een nieuwe voorzitter/coördinator. Victor is vooral actief in het zaalseizoen rond de wedstrijden van het 1e. Denk hierbij aan het versieren van de zaal, opkomst van het 1e. Daarnaast wordt moet er gekeken worden naar sponsoren voor de loterij en de verkoop van de merchandise. Ook zit er een financieel plaatje achter die bij moet worden bijgehouden. Uiteraard zijn er nog veel meer ideeën die kunnen worden uitgevoerd indien er genoeg mankracht is. Indien je het leuk vind of vragen/opmerkingen hebt kun je mailen naar: victor@victum.nl.

Teambegeleider/verzorger Senioren 1 en 2
Voor Senioren 1 en 2 zijn wij op zoek naar versterking van het begeleidingsteam. Specifiek zoeken wij een enthousiaste teambegeleider en een verzorger. Dus hierbij een oproep aan alle leden van Victum en hun ouders, broers, zussen, of vrienden: zie hieronder hoe jij een van de mensen kunt worden die korfbal op hoog niveau bij Victum mogelijk maakt!

Teambegeleider
De selectie bestaat uit 2 gedreven teams die uitkomen in de subtop van de competitie. Het is voor de spelers fijn als zij naast een trainer/coach ook iemand hebben die zorgt dat alles soepel loopt rondom de wedstrijden. Als teambegeleider word je daarom echt een lid van het team. Je bent er op zaterdagen om vervoer, kleding, en sportdrank te regelen. Je komt eenmaal per week voor of na de training langs om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de groep. Daarnaast ben je ook een aanspreekpunt voor spelers naast de trainer/coach. Voor de trainer/coach is dit ook belangrijk, omdat hij zich zo volledig kan focussen op de technisch-tactische begeleiding van het team.

Hiervoor krijg je uiteraard veel waardering en gezelligheid terug van de spelers en overige staf, maar het is bovenal uitdagend om op deze manier verbonden te zijn met de selectie en samen toe te werken naar mooie prestaties!

Wat maakt jou een goede teambegeleider?
• Je bent enthousiast en gedreven;
• Je vindt het leuk om nauw betrokken te zijn bij de selectie en onderdeel te zijn van een team;
• Je houdt van organiseren;
• Je bent sociaal ingesteld, en kunt een luisterend oor bieden aan de spelers.
Dus bezit jij deze kwaliteiten en zie je deze uitdaging zitten? Neem dan contact op voor meer informatie met Erwin van Dinter via hkca1@hotmail.com.

Cameraman/vrouw
De wedstrijden van Senioren 1 & 2 moeten worden gefilmt voor de video uitwisselingsdienst. Momenteel is Kees van der Wurff de enige cameraman. Het kost je een uurtje of 2 per zaterdag (i.o.m. Kees kan je de dagen afspreken). Indien je het leuk vind of vragen/opmerkingen hebt kun je mailen naar: tc@victum.nl.

Feestcommissie

Vind jij het leuk om 2 à 3 keer per jaar een feest te organiseren? Vind jij het leuk om mee te denken met de organisatie van het sportgala? Dan ben je in de feestcommissie op je plek! Indien je het leuk vind of vragen/opmerkingen hebt kun je mailen naar: schonfeldt89@gmail.com.

Officiële website van de Houtense korfbalvereniging Victum
Copyright 2011 © kv Victum - Houten
Alle rechten voorbehouden
Powered by Drupal, an open source content management system